Авіарейс Львів-Стамбул курсуватиме 14 разів на тиждень

17:20 17 жовтня 2016 р.

Україна збільшує частоту рейсів у повітряному сполученні з Туреччиною.

Українською делегацією під головуванням директора департаменту авіаційних перевезень, аеропортів та міжнародного співробітництва Державної авіаційної служби України Сергія Коршука досягнуто в ході переговорів в Анкарі з авіаційною владою Туреччини нові домовленості. Зокрема, сторони домовились встановити наступну частоту рейсів: на маршрутах Львів-Стамбул, Запоріжжя- Стамбул і Харків- Стамбул – 14 разів на тиждень, Херсон-Стамбул – 10, Вінниця-Стамбул – дев’ять, Київ-Анкара – без обмежень.

Також делегації підтвердили домовленості здійснювати вантажні перевезення без обмежень по частоті та пунктам вильоту/прильоту, рейси з Одеси, Херсону, Запоріжжя, Вінниці, Харкова, Дніпра, Сімферополя, Донецька та Львова до Анкари – сім разів тиждень для кожного напрямку, рейси з Дніпра, Севастополя, Миколаєва, Чернівців, Івано-Франківська до Стамбулу – сім разів на тиждень для кожного напрямку, рейси з Сімферополя, Донецька до Стамбулу – без обмежень.

За результатами зустрічі сторони підписали протокол, що вводить у дію нові умови повітряного сполучення між країнами. Про це повідомили сьогодні, 17 жовтня, На урядовому порталі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів