Чиновник міськради запевнив, що у Львові курсують 486 маршрутних автобусів

14:28 18 жовтня 2017 р.

Заступник начальника управління транспорту ЛМР стверджує: «Згідно офіційних даних моніторингу руху транспорту, які ми отримуємо від «Львівавтодору», на маршрутах курсують 486 автобусів».

Як інформував «ЩЛ», на порталі оперативних новин «Varta1» повідомили в середу, 18 жовтня, що сьогодні замість 643 автобусів львів’ян перевозять 437. Натомість заступник начальника управління транспорту Львівської міськради. Ігор Собенко запевнив: «Сьогодні на маршрути вийшло на кілька одиниць більше машин у порівнянні з вчорашнім днем. Станом на сьогодні, згідно офіційних даних моніторингу руху транспорту, які ми отримуємо від ЛКП «Львівавтодор», на маршрутах курсують 486 автобусів. З них на 446 є сигнал «GPS», на 40 автобусах сигнал не відслідковується. Також на маршрутах курсують 68 трамваїв і 56 тролейбусів».

Про це повідомили сьогодні, 18 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, де також нагадали: «Транспортні комунальні підприємства Львова запрошують на роботу водіїв. На ЛК «АТП №1» не вистачає близько 50 водіїв. ЛКП «Львівелектротранс» не вистачає більше 100 водіїв трамваїв і більше 40 водіїв тролейбусів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів