На Львівщині стартувала третя хвиля підтримки малого бізнесу

15:15 21 червня 2017 р.

В облдержадміністрації запевнили: «Наприкінці року 15 найвдаліших бізнес-проектів буде втілено в життя».

У Львівській облдержадміністрації повідомили сьогодні, 21 червня: «Третя хвиля програми підтримки малого бізнесу стартувала у Львівській області. В межах бізнес-інкубатора «Новий відлік» внутрішньо переміщені особи, демобілізовані учасники АТО та члени їх сімей зможуть започаткувати власний  бізнес. До кінця місця триватиме прийом заявок, з яких оберуть 60 учасників для навчання інтенсивному бізнес-курсу та написанню проектів. Наприкінці року 15 найвдаліших бізнес-проектів буде втілено в життя. Про це сьогодні розповіли учасники прес-конференції з нагоди презентації третьої хвилі бізнес-інкубатора «Новий відлік».

Директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Филипів наголосив: «Економісти, звісно, розглядають цей проект як можливість створення нових підприємств, нових робочих місць, наповнення бюджету податками, але ми повинні розуміти, що тут не стільки економіки, скільки соціального ефекту, аби допомогти учасникам АТО та переміщеним особам  гідно жити і працювати».

«Цьогорічний проект відрізняється від попередніх тим, що Львівська ОДА взяла на себе частину видатків. Залучивши проект до програми підвищення конкурентної  спроможності Львівської області , ЛОДА  відшкодовуватиме частини відсотків за кредитами, взятими учасниками АТО для заснування власного бізнесу», – запевнили також облдержадміністрації.

Голова клубу ділових людей Микола Савуляк зазначив: «Завдяки підтримці облдержадміністрації, проект стає більше стійким та самоокупним,в майбутньому зможе тривати на постійній основі і, таким чином, учасники проекту матимуть додаткову мотивацію».

«Подавати заявки на участь в проекті можуть не лише мешканці Львова та області, а й усіх охочі із території заходу України, що підпадають під критерії програми», – повідомили також сьогодні, 21 червня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів