На виставці «Деревообробка» у Львові виготовлять меблі для дитячої лікарні

09:32 31 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: instrumental-ua.com

Уже традиційна спеціалізована виставку обладнання для лісового господарства та меблевої промисловості «Деревообробка» відбудеться на вулиці Щирецькій з 31 травня до 3 червня.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради, де також розповіли подробиці:

«Цьогоріч у виставці «Деревообробка»візьмуть участь понад 100 учасників з восьми країн світу. Під час заходу з ініціативи представників львівського бізнесу, зокрема – підприємця Руслана Ющишина, буде реалізовано проект «Покоління для покоління», що передбачає виготовлення 22 комплектів меблів для палат міської дитячої лікарні на вулиці Пилипа Орлика.

Цей проект допоможе цілком умеблювати одне з відділень у дитячій лікарні: тут будуть нові ліжка для дітей та дорослих і пеленальні столики. Ініціатори обіцяють, що дитячі меблі будуть кольорові та креативні.

До реалізації проекту долучились ПрАТ «Гал-Експо» і такі компанії як «Blum» (виробник меблевої фурнітури), «Hranipex» (виробник меблевих крайок), «Kleiberit» (виробник клеїв), Lamello (виробник систем з’єднання). Під час виставки «Деревообробка» буде організовано міні-фабрику, на якій упродовж чотирьох днів демонструватимуть увесь процес виробництва меблів.

Обладнання надасть ПП «Ющишин», а, власне, виготовлення візьмуть на себе юні майстри з Львівського вищого професійного художнього училища №12 і Художнього професійно-технічного училища імені Станька. Передача першого комплекту відбудеться під час офіційного відкриття – 31 травня о 12.00 у ВЦ Південний-ЕКСПО на вулиці Щирецькій, 36.

Президент ПрАТ «ГалЕКСПО» Андрій Стегура наголосив: «Як правило, виставки мають комерційний характер, але ми ніколи не залишаємося осторонь соціальних проектів». 

Своєю чергою, керівник управління економіки ЛМР Вікторії Довжик повідомила: «Подій такого роду ще не було у Львові. Ми говоримо про проект, який об’єднає представників бізнесу, представників професійно-технічної освіти і який спрямований на те, щоб отримати хороший соціальний ефект. Це хороший приклад корпоративної соціальної відповідальності бізнесу».

Натомість Руслан Ющишин пояснив: «Дитячу лікарню обрали з огляду на те, що там лікуються наші наймолодші громадяни. Назва «Покоління для покоління» є філософська, бо долучаються люди, яким зараз за 40 років, робити меблі будуть люди, яким є близько 20, а передаємо ми їх немовлятам. Тобто, бізнес, люди старшого покоління  залучаючи молодших дають щось для найменших. Думаю, що оте найменше покоління буде змінювати країну і змінить її кардинально». 

Також під час виставки відбудуться конференція «Шляхи активізації експорту деревообробниками та меблевиками України», засідання Української Асоціації Деревообробного Обладнання (УАДО), а також перша подія всеукраїнського туру «Сильний бізнес для сильних людей», у рамках якої відбуватимуться тест-драйв обладнання «Wood-Mizer», комерційних автомобілів FORD, техніки «Stihl», розважальна програма з призовими конкурсами та подарунками від партнерів проекту (бензомототехніка, пальне, вигідні умови лізингу тощо) і шоу від Василя Вірастюка та Федерації Стронгменів України». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів