Найрозвинутіший на Львівщині – Кам’янка-Бузький район

17:45 20 жовтня 2016 р.

Станом на 1 жовтня у рейтингу районів на Львівщині лідирують Кам’янка-Бузький, Пустомитівський та Стрийський райони.

Як повідомили сьогодні, 20 жовтня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, такі результати оприлюднили у четвер, 20 жовтня, під час наради голови ЛОДА Олега Синютки з головами райдержадміністрацій та міськими головами міст обласного значення. За словами директора департаменту економічної політики Львівської ОДА Романа Филипіва, Кам`янка-Бузький район лідирує завдяки найвищим показникам середньої заробітної плати; росту економічної активності району та зростання обсягів залучених інвестицій. Натомість аутсайдерами рейтингу соціально-економічного розвитку є Турківський, Старосамбірський та Дрогобицький райони.

Серед міст обласного значення рейтинг очолюють Моршин та Львів, останні місця займають Новий Розділ та Дрогобич. Моршин лідирує за кількістю найманих працівників на 1000 населення, показниками обсягу доходів місцевих бюджетів у розрахунку на душу населення та обсягами реалізації промислової продукції.

Загалом в рейтингу враховується понад 20 показників соціально-економічного розвитку. Зокрема – розвиток промисловості, борги із заробітної плати, робота місцевої влади щодо надання земельних ділянок для учасників АТО, по гарячій лінії 112, функціонування ЦНАПів та інше.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів