Шість тисяч жителів Львівщини отримали відшкодування за енергозбереження

16:48 22 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: pershij.com.ua

На Львівщині триває реалізація програми енергозбереження для населення на 2017-2020 роки.

Про це повідомили сьогодні, 22 березня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Зокрема, цього тижня приблизно шість тисяч мешканців, які вже скористалися програмою у 2017 році, отримали відшкодування з обласного бюджету в обсязі 2,1 млн. гривень. Загалом від початку року загальне відшкодування по Програмі складає 4,2 млн. гривень».

Директор департаменту паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА Михайло Мельник зазначив: ««Механізм кредитування за Програмою є надійним фінансовим інструментом, яким можуть скористатися мешканці області для того, щоб зробити своє помешкання не тільки комфортним для проживання але і енергоефективним, що особливо актуально враховуючи постійне підвищення вартості енергоресурсів».

«Суть механізму полягає в тому, що мешканці області отримують кредити на впровадження енергозберігаючих заходів з відшкодуванням 5%-15% річних відсоткової ставки  з обласного бюджету. Упродовж двох місяців 2018 року вже 114 сімей скористалися програмою», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Більше інформації – на її сайті.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів