Шведська компанія «Ericsson» відкрила науково-дослідний центр у Львові

18:10 19 січня 2017 р.

Один із найбільших у світі постачальників технологічних рішень для операторів зв'язку – шведська компанія «Ericsson» – відкрила у Львові науково-дослідний («R&D») центр на базі підрозділу українсько-польської IT-компанії «Ericpol».

У науково-дослідному центрі, відкритому у Львові шведською компанією «Ericsson», зайнято близько 120 програмістів. В основному цей офіс займатиметься розробкою програмного забезпечення для системи підтримки операцій та бізнесу телеком-операторів –  «OSS»-систем і «BSS»-систем».

У майбутньому цей центр також займатиметься розробкою рішень для зв'язку четвертого покоління «4G» («LTE»), «Інтернету речей» («IoT») та електронного уряду. У компанії «Ericsson» планують також розширення і відкриття нових центрів «R&D» в Україні. 

Про це повідомили сьогодні, 19 січня, в інформаційній агенції УНІАН, де також нагадали, що компанія «Ericsson» – один із найбільших у світі постачальників технологічних рішень і професійних послуг для операторів зв'язку, штаб-квартира розташовується в Стокгольмі, Швеція. Ця компанія працює в 180 країнах світу, штат її співробітників – понад 110 тисяч осіб.

Натомість «Ericpol» – світовий виробник програмного забезпечення у галузі телекомунікацій. З 1991 року ця компанія працює на ринку послуг для операторів зв'язку різних країн світу, пропонуючи розробку, впровадження та технічну підтримку. Головний офіс «Ericpol» знаходиться в місті Лодзь (Польща). Ця компанія також має філії в Україні, Швеції та Білорусі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів