Топ-13 актуальних вакансій у Львові

09:41 26 квітня 2017 р.

Фото до новини

На сьогоднішній день саме Львів є одним із тих міст, у якому сфокусовано велику кількість компаній і підприємств загальнодержавного та міжнародного рівня. Саме тому робота у цьому регіоні вважається бажаною та затребуваною, не тільки серед молоді, але й серед досвідчених професіоналів у своїй справі.

Існує перелік з 13 професій, які є найбільш актуальними у Львові. Серед них зустрічаються такі: дизайнер сайту – приблизно 1 тис. вакансій; віддалений верстальник; web-програміст; копірайтер віддалено; спеціаліст із контекстної реклами; контент менеджер віддалено; верстальник сайтів; програміст; експедитор; продавець-консультант; менеджер з продажів; кухар; водій таксі.

Велика кількість вакансій у сфері IT зумовлена тим, що на території Львова функціонує багато філій, які займаються інтернет розробками. А от інші спеціальності більше пов’язані із готельним та ресторанним бізнесом, або сферою послуг. Адже ні для кого не є секретом, що це місто широко відоме всьому світу і щорічно зустрічає значний об’єм туристів.

Цікава інформація про середній рівень заробітної платні для представників цих спеціальностей. Загалом, заробітна плата у Львові в середньому складає 5,5 тисячі гривень. До найбільш високо сплачуваних сфер трудової діяльності відносять: інженерію; торгівлю; будівництво; топ-менеджмент; маркетинг; сільське господарство; виробництво.

Їхні представники заробляють близько 6-9 тис. гривень на місяць.

Серед окремих професій перевага надається таким з них:водій-міжнародник – із щомісячним прибутком у 40 000 гривень; розробник IOS – 35 000 грн; web-програміст віддалено – 27 000 грн; програміст-розробник – 25 000 грн; промисловий дизайнер – 20 000 грн; дизайнер інтерфейсів – 18 000 грн; водій-далекобійник – 17 000 грн.; програміст Android – 16 000 грн; seo спеціаліст – 15 000 грн.

Що необхідно зробити, аби пошук роботи став більш ефективним? Потрібна робота у Львові? Завітайте на http://lvov.trud.com/. Саме тут зібрані пропозиції від усіх роботодавців країни. Кожна вакансія містить відомості про професійні вимоги до співробітника, рівень платні.

Крім того, саме тут ви зможете ознайомитись із статистичною інформацією, скласти коректне та цікаве резюме, а також підписатися на спеціалізовану розсилку, яка дозволить одразу дізнаватися про появу корисних вакансій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів