У дороги Львівщини вкладуть півмільярда гривень

17:50 25 квітня 2017 р.

У вівторок, 25 квітня, на сесії облради депутати підтримали рішення про уточнення показників обласного бюджету Львівської області на 2017 рік. Обсяг видатків обласного бюджету за рахунок доходів, перехідних залишків і коштів державного бюджету становить 811 мільйонів гривень.

Ці гроші поділили. Найбільше коштів буде скеровано на дорожнє господарство – 589, 5 млн грн.  З них 565 млн грн.  - на ремонт доріг за рахунок 50% коштів, які надійшли від перевиконання загального обсягу митних платежів. А решта 24,5 млн грн використовуватимуть у межах реалізації обласної програми розвитку доріг.

На охорону здоров’я збільшено видатки на 13,6 млн грн.  

На соціальний захист і соціальне забезпечення – 16,2 млн грн, з них 15 млн грн – на компенсації за пільгове перевезення пасажирів автомобільним і пасажирським транспортом.

На фізичну культуру та спорт –  2,2  млн грн, йдеться, зокрема, про 1 млн грн на парашутний спорт і 1 млн грн на проведення шахових турнірів.

Також передбачили 400 тис грн. субвенцію міському бюджету Львова на придбання житла для зв’язкової Романа Шухевича - Ользі Ільків.

Загалом для реалізації обласних програм виділено додатковий фінансовий ресурс 86,4 млн грн.  З них депутати додатково виділили 10 млн грн. на реалізацію Програми обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку, що дасть змогу додатково реалізувати близько 70 проектів.

На природоохоронні заходи в межах екологічної програми передбачено 15 млн грн.

Додаткове фінансування також отримали Програми енергозбереження для бюджетної сфери 2,8 млн грн, «Електронна Львівщини» 3,5 млн грн, з них 2 млн грн для впровадження електронної картки пацієнта.

Передбачено і підтримку підприємницької діяльності учасникам АТО - 1 млн грн. На виготовлення пам'ятних знаків на могилах загиблих під час проведення АТО депутати скерували 1,2 млн грн. 

Про це повідомила прес-служба ЛОР. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів