У Львові запрацював п’ятий Фермерський ярмарок

13:33 20 квітня 2024 р.

Фото до новини


Фото: Роман Балук

Щосуботи упродовж літа два десятки фермерів продаватимуть свою продукцію у центрі міста.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Сьогодні на площі Ринок знову запрацював Львівський фермерський ярмарок. Щосуботи упродовж літа два десятки фермерів продаватимуть свою продукцію у центрі міста, аби львів’яни та гості мали нагоду купити товари безпосередньо у виробників.

Фермерський ярмарок працюватиме щосуботи з 10:00 до 16:00.

90% виробників на ярмарку – власники сімейного бізнесу, які мають нагоду продавати та популяризувати крафтові товари власного виробництва. Впродовж сезону ярмарок збирає близько 90 тисяч відвідувачів.

«Наша місія – популяризувати локальні продукти серед львів’ян та гостей міста, і водночас розвивати культуру здорового харчування. Ярмарок збирає свою спільноту фермерів та постійних покупців, які приходять за свіжими продуктами та просто за спілкуванням», - каже Тетяна Хабібрахманова, керівниця управління зовнішніх зв’язків і промоції Львівської міської ради.

До слова, це вже п’ятий Фермерський ярмарок у Львові: у 2019 році на площі Ринок відновили давню традицію проведення фермерського ярмарку. Адже у 30-х роках XX століття найдавнішим та найпопулярнішим був ринок навколо міської Ратуші.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів