«Львівелектротранс» модернізував уже п’ятий трамвай

10:10 18 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Бюджет модернізації одного трамвая – близько 650 тисяч гривень.

Головний інженер «Львівелектротранс» Володимир Ковалів повідомили сьогодні, 18 серпня: «Пілотний проект оновлення трамваїв та тролейбусів «Львівелектротрансу» стартував ще минулого року. Повна модернізація передбачає модифікацію форми кабіни водія, обшивку кузова довговічним алюмо-композитним матеріалом відновлення та фарбування поруччя, монтаж світлодіодних ламп для рівномірного освітлення салону, ремонт системи обігріву салону, ремонт крісел, цілковиту заміну підлоги, заміну шиб на тоновані, що відповідають сучасним стандартам». Цього місяця ми завершили і пустили на маршрут вже п’ятий капітально відремонтований трамвай».

«На модернізованому трамваї розміщені три електронні вказівники маршрутів у передній боковій та задній частині вагону. Бюджет модернізації одного трамвая складає близько 650 тисяч гривень», – поінформували також Володимир Ковалів.

Про це повідомляється сьогодні, 18 серпня, в прес-службі Львівської міськради, де також нагадали: «У 2016 році та в першій половині 2017-го в  рамках пілотного проекту з модернізації трамваїв та тролейбусів відреставровано та модернізовано уже п’ять трамваїв (№1053, №1030, №1100, №1088 та №1136) та чотири тролейбуси (№512, №541, №552 та №578)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів