Львів і Дроздовичі попрощаються з добровольцем 125-ї бригади тероборони Михайлом Томкевичем

21:29 15 квітня 2024 р.

Фото до новини

У Михайла Томкевича залишилися батько, дружина, троє дітей, дві сестри, велика кількість друзів та племінники, один з яких боронить державу на передовій.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

У вівторок, 16 квітня, Львів попрощається з військовослужбовцем Михайлом Томкевичем, який захищав Україну від російських окупантів. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Михайла Томкевича поховають у селі Дроздовичі Городоцького району.

Михайло Томкевич (11.11.1971-15.04.2024) Уродженець села Дроздовичі Львівської області.

Навчався у середній школі села Дроздовичі. Здобув освіту у Професійно-технічному училищі №56 міста Львова. Після завершення навчання проходив службу в одному з навчальних центрів радіозвʼязку, а згодом – у військовій частині міста Одеса.

Працював спершу на Львівському державному заводі «Львівське об'єднання радіотехнічної апаратури», а протягом останнього періоду займався ремонтними роботами. За словами рідних, «мав «золоті руки», був надзвичайно добрим, ніколи не відмовляв у допомозі та завжди посміхався».

З початком повномасштабного вторгнення добровольцем вступив до лав територіальної оборони та проходив військову службу у Львові. Згодом, за власною ініціативою, відправився на передову. Боровся з окупантами у «гарячих» точках фронту у складі 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. При виконанні бойового завдання отримав важке поранення.

У Михайла Томкевича залишилися батько, дружина, троє дітей, дві сестри, велика кількість друзів та племінники, один з яких боронить державу на передовій.

Завтра також Львів попрощається з Олександром Крілем, який народився в Лівії, загинув, евакуйовуючи побратимів на сході.

Нагадаємо, сьогодні Львівщина віддала останні військові почесті чотирьом захисникам.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів