Львів’яни вшанували героїв і жертв трагедії на ЧАЕС

13:45 26 квітня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У середу, 26 квітня, біля пам’ятного знаку «Героям і жертвам Чорнобиля» у Львові відбулись урочисті заходи з нагоди вшанування 31-ї річниці Чорнобильської катастрофи.

Зокрема, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, перший заступник голови Львівської обласної ради Андрій Білоус спільно із представниками міської ради та громадськості  поклали квіти до пам’ятного знаку «Героям і жертвам Чорнобиля». Олег Синютка наголосив при цьому: «Сьогодні ми вшановуємо пам’ять тих, хто пожертвував собою, захищаючи від атомного лиха не лише Україну, а й увесь світ. Чорнобильська трагедія залишилась в історії, а наше завдання сьогодні – пам’ятати і шанувати героїв-ліквідаторів».

Також у пам'ять про тих, хто пожертвував своїм життям, рятуючи світ від атомної катастрофи, священики відслужили чин панахиди. Опісля пам`ять загиблих вшанували хвилиною мовчання.

Окрім того, з нагоди вшанування 31-х роковин Чорнобильської катастрофи керівники області зустрілись та обговорили проблемні питання із потерпілими від Чорнобильської катастрофи та учасниками ліквідації аварії на ЧАЕС. Про це повідомили сьогодні, 26 квітня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів