16-річна дівчина поранила на Львівщині ножем молодика

10:00 31 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: notes.if.ua

У потерпілого виник конфлікт зі знайомими в одному з гаражів у Червонограді.

«Працівники Червоноградського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом спричинення неповнолітньою мешканкою Червонограда ножового поранення 23-річному чоловіку», – повідомили сьогодні, 31 травня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«У Червоноградський відділ поліції 29 травня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення з приймального відділення Червоноградської центральної міської лікарні про те, що до них доставлений 23-річний мешканець Червонограда. Лікарі поставили чоловіку діагноз «ножове поранення грудної клітки».  

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що тілесні ушкодження потерпілий отримав неподалік свого будинку по вулиці Хмельницького у Червонограді. В одному з гаражів зібралась компанія. У потерпілого виник конфлікт зі знайомими, під час якого 16-річна дівчина завдала йому удар ножем.        

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Проводиться досудове розслідування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів