Грабіжники заснули в автівці, яку відібрали у львів’янина

09:05 24 лютого 2017 р.

Правоохоронці натрапили на грабіжників у салоні автомобіля «Мазда», який був припаркований на вулиці Зеленій.

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили сьогодні, що вночі 22 лютого під час проведення оперативних заходів працівники управління кримінальної поліції спільно з працівниками Галицького відділу поліції зауважили, що в автомобілі «Мазда-6», який стояв на узбіччі вулиці Зеленої перед виїздом з міста сплять при увімкненому світлі двоє чоловіків. Правоохоронці встановили, що в «Мазді» знаходилися жителі Жидачівського району віком 29 та 34 роки.

Як з’ясувалося згодом, автомобіль був викрадений 19 лютого близько третьої ночі з площі Теодора. Застосувавши фізичну силу невідомі особи відібрали у 28-річного львів’янина гаманець з грошима, посвідчення водія, ключі від автомобіля «Мазда» та документи на нього.

Правоохоронці затримали грабіжників і встановили, що один із них причетний до скоєння крадіжок з автомобілів та грабежів у Львівській та Івано-Франківській областях. За цими фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Максимальне покарання передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Про це повідомили сьогодні, 24 лютого, у Львівському обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів