Інтерпол відмовився оголосити в розшук начальника Генштабу ЗСУ

13:48 19 січня 2017 р.

У РФ порушили проти Віктора Муженка кримінальну справу.

Інтерпол відмовився оголосити за запитом РФ у міжнародний розшук начальника Генштабу Збройних Сил України Віктора Муженка. Про це повідомив на прес- конференції начальник Укрбюро Василь Неволя.

За його словами, Росія просила оголосити в розшук начальника Генштабу і командирів військових частин, які беруть участь в АТО. Василь Неволя додав: «Відповідь була такою ж ... Це суперечить статуту і правилам діяльності Інтерполу».

Начальник Укрбюро також нагадав, що раніше Росії було відмовлено в розшуку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і екс-губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського. На його думку, ці рішення свідчать про те, що робота Інтерполу щодо України не стала заангажованою після обрання віце-президентом організації росіянина Олександра Прокопчука.

Про це повідомили сьогодні, 19 січня, в інтернет-виданні «Українська правда», де також нагадали, що у 2016-му в Росії порушили кримінальну справу  за статтею «застосування заборонених засобів і методів ведення війни» проти начальника Генштабу Збройних Сил України Віктора Муженка і міністра оборони України Степана Полторака.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів