Львівські митники вилучили чотири «iPhone 7»

15:22 28 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління ДФС

Під час візуального огляду багажу виникла підозра про наявність товарів, переміщення яких через кордон обмежене.

Учора, 27 вересня, громадянин  України, повертаючись зі США рейсом «Стамбул-Львів» через митний пост «Львів-аеропорт», обрав смугу руху спрощеного митного контролю «зелений коридор». Під час візуального огляду багажу в митників виникла підозра про наявність товарів, переміщення яких через кордон обмежене.

Тож його багаж скерували на додатковий огляд, де серед особистих речей виявили три мобільні телефони «іPhone 7». Згідно зі статтею 378 Митного кодексу України та постановою уряду № 436 від 21 травня 2012 року, такий товар обмежено до ввезення громадянами на митну територію України.          

Ще один випадок незаконного переміщення «іPhone 7» митники зафіксували під час митного оформлення поштового відправлення зі США на адресу приватної особи в Ужгороді. Новий у комплекті з аксесуарами у заводській упаковці «I-Phone 7» митники знайшли посеред кави та косметики. Згідно з митної декларацією відправник заявив, що пересилає косметику та  іграшки.

Оскільки громадяни порушили  вимоги статей 471 та 472 Митного кодексу України, щодо них складено протоколи про порушення митних правил, телефони вилучено, справу скерують до суду, який і визначить покарання.  Про це повідомили сьогодні, 28 вересня, «Щоденному Львову» в прес-службі обласного управління ДФС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів