Львівські патрульні відреагували цьогоріч на 63 завідомо неправдиві виклики

12:00 26 квітня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Правоохоронці попередили, що суди активно ухвалюють рішення щодо максимального покарання.

В управлінні патрульної поліція Львова розповіли сьогодні, 26 квітня, що вчора близько 23-ї години її інспектори отримали повідомлення про те, що на вулиці Величковського чоловік побив заявницю. Патрульні прибули на місце події, де з’ясували, що жінку ніхто не бив – в квартирі все було спокійно.

Свій вчинок жінка пояснити не змогла. На заявницю оформили матеріал за статтею 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

А сьогодні, близько четвертої години ранку на телефон гарячої лінії 102 надійшло повідомлення про вбивство на вулиці Бортнянського. Жінка заявила поліціянтам, що зарізала свого співмешканця кухонним ножем.

Патрульні прибули на місце події, де вони побачили заявницю та її співмешканця. Двоє перебували в стані алкогольного сп’яніння, але чоловік був без тілесних ушкоджень та не потребував допомоги. На ініціатора розіграшу, 54-річну жінку, також оформили адмінматеріал за неправдивий виклик.

Загалом від початку 2017 року патрульні склали 63 протоколи за завідомо неправдиві виклики. Покарання за таке правопорушення – штраф від 51 до 119 гривень. 

Про це повідомили сьогодні, 26 квітня, на сторінці управління патрульної поліція Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також попередили: «Суди активно ухвалюють рішення щодо максимального покарання. Шановні громадяни, у той час коли Ви заради жарту викликаєте патрульних, може статися справжній злочин!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів