На Львівщині натрапили на ще одну несанкціоновану врізку в нафтопровід «Дружба»

11:50 1 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: rivnepost.rv.ua

Як повідомили у середу в прес-службі обласного управління МВС, наряд Дрогобицького районного відділу УДСО вивив у Сколівському районі несанкціоновану врізку в магістральний нафтопровід «Дружба».

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 1 квітня:

«Наряд Дрогобицького районного відділу УДСО, що охороняє магістральний нафтопровід «Дружба», ПАТ «Укртранснафта» між селами Коростів та Козьова Сколівського району, що на Львівщині вивив несанкціоновану врізку. Нарядом Дрогобицького районного відділу УДСО Львівщини слідуючи по маршруту охорони магістрального нафтопроводу «Дружба», виявлено несанкціоновану врізку з відводом шлангу. Витоку нафтопродуктів немає.

На місце було викликано службу безпеки ПАТ «Укртранснафта» та слідчо-оперативну групу Сколівського райвідділу міліції.

Дана подія зареєстрована у журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Сколівського райвідділу міліції Львівської області».

Як інформував «Щоденний Львів», 26 березня під час планового обходу нафтопроводу «Дружба» обхідниками на 190-кілометрової ділянки Броди – державний кордон біля села Козьова Сколівського району виявлено несанкціоновану врізку на двох трубах нафтопроводу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів