На Львівщині покарали 15-річним ув’язненням вбивцю неповнолітньої дівчини

11:32 1 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 17tv.com.ua

Як повідомили у середу в прес-службі обласної прокуратури, винесено вирок стосовно громадянина, котрий обвинувачувався у резонансному вбивстві 16-річної дівчини.

Самбірським міськрайонним судом Львівської області 25 березня винесено вирок стосовно громадянина, який обвинувачувався у резонансному вбивстві 16-річної дівчини, вчиненому 5 червня 2014 року в селі Чайковичі Самбірського району. Завдяки сукупності зібраних доказів, державним обвинувачем прокуратури Львівської області доведено, що вказаний чоловік, будучи у стані алкогольного сп’яніння намагався зґвалтувати потерпілу та скоїв умисне вбивство.

Відтак, судом обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 15 і частиною 4 статті 152 (замах на зґвалтування неповнолітньої) та пунктом 10 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, поєднане із зґвалтуванням). За наполегливої позиції прокурора, йому призначено покарання у виді позбавлення волі строком 15 років.

Про це повідомили сьогодні, 1 квітня, в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів