На Львівщині загинув унаслідок наїзду автомобіля пішохід

10:00 24 лютого 2017 р.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на трасі Київ-Чоп в селі Угерсько.

У Львівському обласному управлінні поліції розповіли сьогодні, 24 лютого, що лікарі швидкої медичної допомоги повідомили вночі, що в селі Угерсько внаслідок наїзду автомобіля від отриманих травм помер пішохід. Як встановили правоохоронці, дорожньо-транспортна пригода сталась близько першої ночі.

Попередньо встановлено також, що водій мікроавтобуса «Опель Віваро», 30-річний стриянин, рухаючись автодорогою Київ-Чоп у селі Угерсько, скоїв наїзд на пішохода – 56-річного мешканця Стрия. Потерпілий помер від отриманих травм на місці пригоди.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, яка передбачає за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Про це повідомили сьогодні, 24 лютого, у Львівському обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів