Наркоман побив у Львові свою бабусю

14:00 19 січня 2017 р.

Для 24-річного затриманого викликали карету швидкої медичної допомоги, яка забрала його до психіатричної лікарні.

В управлінні патрульної поліції Львова розповіли в четвер, 19 січня, що сьогодні ночі її працівників викликав мешканець вулиці Наукової, який повідомив, що під його дверима лежить жінка, яку побили. Патрульні побачили там плями крові на сходовій клітці, які привели їх до квартири сусідки.

Інспекторам відкрила 78-річна жінка із закривавленою головою. Вона розповіла патрульним, що спала й почула галас в квартирі. Побачила свого онука і його двох друзів, які напали на неї й розпитували про те, де гроші.

Жінка відмовилася їхати до лікарні, остерігаючись, що не зможе добратися додому, бо немає грошей. Оскільки рана на її голові не загоювалася й вона скаржилася на болі під ребрами, поліціянти вирішили відвезти жінку до медичного закладу самостійно. А після того, як медики наклали шви та оглянули потерпілу, патрульні завезли її додому.

Тим часом інші екіпажі патрульної поліції обстежили наближені двори до будинку бабусі і виявили в одному із них 24-річного онука, який перебував з ознаками сильного алкогольного сп‘яніння і поводився агресивно. Виявилося, що у нього є психічне захворювання і в базах даних є інформація, що він вживає наркотичні речовини. Відтак для нього викликали швидку допомогу, яка забрала його до психіатричної лікарні.

Про це повідомили сьогодні, 19 січня, на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів