Патрульні оштрафували у Львові матір малюка, який ходив вулицею босоніж

11:28 26 квітня 2017 р.

Інспектори розшукували родичів трирічного хлопця півтори години.

В управлінні патрульної поліції Львова повідомили сьогодні, 26 квітня, що вчора ввечері небайдужі громадяни викликали її інспекторів на вулицю Героїв УПА, де ті побачили трирічного хлопця, який був одягнутий у піжаму та роззутий. Півтори години патрульні шукали рідних малюка, котрий весь цей час він їздив в екіпажі.

Хлопчик пам‘ятав лише те, що його мати працює у жовтому магазині, й не міг чітко вказати напрямок до будинку, в якому живе. Лише завдяки соціальним мережам, знайшлася колишня сусідка, яка дала номер матері цієї дитини, котра одразу ж приїхала й пояснила, що її чоловік нещодавно помер і вона змушена багато працювати аби утримувати сім‘ю. тому залишила дитину на родича, у якого своїх двоє дітей.

Саме він і не догледів дитину. Увесь цей час ніхто не знав, що малюк пішов із дому. Відтак, патрульні винесли постанову на 28-річну маму за невиконання своїх батьківських обов‘язків. Про це повідомили сьогодні, 26 квітня, на сторінці управління патрульної поліції Львовав інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів