Патрульні затримали на Львівщині озброєних злодіїв

13:40 27 квітня 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

18- та 21-річних крадіїв палива передали слідчим поліції.

В управлінні патрульної поліції Львова повідомили в четвер, 27 квітня, що сьогодні, близько четвертої години ранку, до її екіпажу на стаціонарному пості звернувся громадянин, який повідомив, що поблизу села Лапаївка невідомі особи зливають пальне з дорожньої техніки, яка працює там. Патрульні оперативно вирушили туди й виявили на дорозі розлите паливо та двох невідомих біля автомобіля, у бак якого був вставлений шланг.

Вони почали втікати. Однак інспектори затримали чоловіків та провели поверхневу перевірку, в результаті якої в одного з них виявили предмет, схожий на зброю.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Крім того, поряд з місцем події патрульні виявили 20 літрову каністру з дизельним пальним.

18-річного та 21-річного чоловіків передали слідчим Пустомитівського відділу поліції. Представники дорожнього підприємства повідомили, що звернуться з відповідною заявою у відділ поліції.

Про це повідомили сьогодні, 27 квітня, на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували відео з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів