Патрульні затримали у Львові педофіла

11:24 27 квітня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

14-річний хлопець зізнався поліціянтам, що 47-річний збоченець заплатив йому 300 гривень.

В управлінні патрульної поліції Львова розповіли сьогодні, 27 квітня, про те, як його працівники затримали в готелі чоловіка, котрого вони підозрюють у розбещенні неповнолітнього. Вчора, близько 16-ї години, працівники готелю на вулиці Джерельній викликали патрульних і повідомили їм, що у них викликав підозру старший чоловік, який завів до себе в номер неповнолітнього.

Для того, щоб вони не змогли покинути приміщення, адміністрація готелю попросила у працівників автомийки заблокувати вихід із нього. Патрульні приїхали практично одразу.

Працівники готелю вказали на номер, в якому перебували чоловік із хлопцем. Інспектори зайшли до нього, й попросили в підозрюваного та його гостя, аби вони не встигли знищити доказів, відкласти мобільні телефони убік. Чоловіка та хлопця розвели у різні кімнати, а їхні пояснення відрізнялися.

47-річний громадянин пояснив, що хлопець – його родич, якого він запросив на морозиво, а той згодом захотів відпочити, тому й прийшли в готель. Натомість, 14-річний хлопець розповів, що познайомилися у соцмережах з підозрюваним влітку, й відтоді у них були інтимні зустрічі, за які він начебто отримував гроші. Того дня, за словами підлітка, він отримав 300 гривень.

Юнак пояснив, що його батько помер, а мати – на лікуванні. Натомість вона заперечила в телефонній розмові з патрульними свої родинні зв‘язки з підозрюваним і запевнила, що вперше про нього чує.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу – оскільки були виявлені ознаки кримінального правопорушення за частиною 1 статті 156 Кримінального кодексу (розбещення неповнолітніх, а саме вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку). У телефонах підозрюваного й хлопця виявили переписку інтимного характеру.

Затриманогодоставили у Шевченківській відділ поліції, а звідти помістили в ізолятор тимчасового тримання. Йому загрожує відповідальність за раніше згаданою статтею, санкція якої передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Про це повідомили на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували відео й фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів