Поліціянти знайшли на Полтавщині чеки зі Львова серед відходів

17:40 24 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Працівники Кременчуцького міського відділу поліції розпочали перевірку за фактом виявлення у лісосмузі біля міських очисних споруд великої кількості сміття.

Про це повідомив начальник Кременчуцького відділу поліції Олександр Коцар. За його словами, сьогодні працівники підприємства «Кременчукводоканау» виявили під час обходу території в районі очисних споруд велику кількість побутового сміття. Про даний факт комунальники поінформували поліцію.

«На місці події працює слідчо-оперативна група Кременчуцького районного відділення поліції і відповідні міські служби контролю за благоустроєм. За попередніми даними, сміття було вивезено вантажним автомобілем 23 лютого, близько 22-ї години. Марка транспортного засобу і кому він належить – встановлюється. Також перевіряється інформація про походження сміття. У пакетах зі сміттям виявлено чеки з львівських магазинів, а також конверти з львівськими адресами», – повідомив подробиці Олександр Коцар.

Натомість заступник міського голови Кременчука Дмитро Кравченко заявив журналістам, що невідомі вивантажили в лісосмузі кілька вантажних автомобілів різного сміття. Відтак, вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 239 Кримінального кодексу України (забруднення або псування земель).

Про це повідомляється сьогодні, 24 лютого, в  інформаційній агенції УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів