Правоохоронці припинили у Львові діяльність нелегального пункту обміну валюти

10:52 3 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: best-news.com.ua

Сьогодні, 3 липня, співробітники управління протидії злочинності у сфері економіки Львівського обласного УМВС виявили в приміщенні салону краси поблизу Краківського ринку обмінний пункт, який здійснював нелегальну купівлю-продаж валюти.

Послугами нелегального пункту обміну валюти переважно користувалися підприємці. Крім того, встановлено особу чоловіка, котрий організував незаконне проведення валютно-обмінних операцій. Ним виявився 54-річний львів’янин.

Під час проведення санкціоновано обшуку в пункті обміну валюти, правоохоронці виявили та вилучили 10 тисяч доларів, три тисячі, 300 євро, сім тисяч польських злотих, 20 тисяч російських рублів та 317 тисяч гривень. Також вилучено пристрій для підрахунку готівки та апарат ультрафіолетового освітлення грошових купюр.

За цим фактом складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 162 (порушення правил про валютні операції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає покарання у вигляді попередження або накладення штрафу від тридцяти до сорока чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією валютних цінностей.

Про це повідомили сьогодні, 3 липня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів