Прокуратурою викрито підробку документації посадовцями Львівської міськради

11:30 20 жовтня 2016 р.

За фактом службового підроблення документації посадовцями ЛМР зареєстровано кримінальне провадження.

У прес-службі обласної прокуратури повідомили сьогодні, 20 жовтня, що працівниками цієї установи викрито порушення посадовців Львівської міської ради, які призвели до незаконної забудови земельної ділянки вартістю два мільйони гривень. За наслідками вивчення дозвільних документів, які надають право на зведення багатоповерхових будинків, виявлено факт внесення завідомо неправдивих відомостей посадовими особами Львівської міської ради до документації щодо будівництва на вулиці Хмельницького, 284а.

Зокрема, ними, з посиланням на генеральний план міста, затверджено містобудівні умови та обмеження забудови цієї території під десятиповерховий житловий будинок. Однак прокуратурою з’ясовано, що вказаним планом у межах зазначеної ділянки, площа якої 0,26 га та вартість понад мільйони гривень, можливість такого будівництва не передбачена.

Відтак, сьогодні, 20 жовтня, прокуратурою Львівської області зареєстровано кримінальне провадження за частиною 1 статті 366 Кримінального кодексу України, за фактом службового підроблення документації посадовцями ЛМР. Подальше досудове розслідування взято на контроль прокуратурою та доручено Львівському обласному управлінню поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів