Прикордонники схопили на Львівщині турків

16:10 22 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Жителі прикордоння вкотре допомогли «зеленим беретам».

У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України повідомили сьогодні, 22 травня: «Впродовж дня прикордонники відділу «Шегині» в двох випадках затримали трьох громадян Туреччини, які пішки прямували через кордон. Жителі прикордоння допомогли прикордонникам в черговий раз».

«Селяни повідомили дільничному інспектору прикордонної служби відділу «Шегині» на українсько-польському кордоні, ро незнайомця в їхньому населеному пункті. Група реагування від підрозділу розпочала пошук та затримала громадянина Туреччини, який не встиг дійти до кордону 300 метрів», – поінформували також у регіональному управлінні ДПСУ.

«Не пройшло й двох годин, як недалеко від того ж місця прикордонники вистежили та затримали ще двох турків. Знову ж таки допомогли місцеві. Затриманічоловіки, 1981, 1984 та 1997 років народження при собі мали паспортні документи. Рішення у справах щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України прийматиме суд», – повідомили також у регіональному управлінні ДПСУ та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів