У Львові чоловік втік з магазину, не заплативши за товар

13:11 16 квітня 2024 р.

Фото до новини

Підозрюваного – 30-річного жителя Львова, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за спричинення тілесних ушкоджень.

Про це повідомила поліція Львівської області, пише DailyLviv.com.

Як встановили правоохоронці, 15 листопада близько 13.00 зловмисник зайшов у один з магазинів, розташований на вулиці Липинського у Львові, взяв товар та втік, не розрахувавшись на касі. Працівники магазину намагались затримати «покупця», проте їм це не вдалось – тоді вони зателефонували на оперативну лінію 102.

Читайте також: 21-річний львів'янин втік з магазину, не розрахувавшись за товар

Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці встановили місце перебування втікача та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Нагадаємо, на вулиці Бортнянського у Львові, невідомий чоловік взув пару нового брендового взуття та втік, не розрахувавшись за товар. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів