Водій вантажівки травмував на Львівщині чотирьох поліціянтів і фірмана (+відео)

18:10 26 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління Національної поліції

Керманич автомобіля «ДАФ» скоїв зіткнення з патрульною «Тойотою».

«У Бродівському районі на трасі Київ-Чоп під час оформлення дорожньо-транспортної пригоди за участю автомобіля «ВАЗ 2108» та підводи водій вантажівки «ДАФ» скоїв зіткнення з патрульним автомобілем, травмувавши чотирьох правоохоронців», – повідомили сьогодні, 26 червня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«26 червня опівночі на трасі Київ-Чоп у селі Ясенів Бродівського району сталась дорожньо-транспортна пригода. На місці події працював екіпаж поліціянтів взводу обслуговування доріг державного значення, слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції Бродівського відділення поліції.

Як встановили правоохоронці, внаслідок зіткнення автомобіля «ВАЗ 2108» з підводою були травмовані п’ятеро осіб – водій підводи та двоє його неповнолітніх пасажирів, а також водій та пасажирка «вісімки». Усі постраждалі були госпіталізовані у Бродівську районну лікарню.

Місце зіткнення було позначене спеціальними конусами, також поліціянти встановили знак «Увага, ДТП». Окрім того, з обидвох сторін від місця зіткнення стояли патрульні автомобілі «Рено Кенго» та «Тойота Пріус» з увімкненими проблисковими маячками.

Під час оформлення дорожньо-транспортної пригоди, о 01.20, водій вантажного автомобіля «ДАФ» скоїв зіткнення з патрульним автомобілем «Тойота Пріус», внаслідок чого були травмовані двоє поліціянтів взводу обслуговування доріг державного значення та двоє поліціянтів Бродівського відділення поліції. Троє постраждалих отримали медичну допомогу у Бродівський районній лікарні, ще один – у Львові.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років з позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Проводиться досудове розслідування».

«Стан здоров'я чотирьох поліцейських, травмованих при оформленні ДТП у Львівській області, стабільний. Про це повідомила речник Львівського обласного управління Національної поліції Світлана Добровольська. в ефірі телеканалу «112 Україна». – «Їм була надана медична допомога, зараз їхній стан стабільний».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів