Депутати міськради ухвалили створити ЛКП «Львівське радіо»

14:00 22 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: politeka.net

Сесія Львівської міської ради підтримала ухвалу «Про створення ЛКП «Львівське радіо». За таке рішення проголосували 47 депутатів.

Про це повідомили сьогодні, 22 березня, в прес-службі Львівської міськради. Директор юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич доповіла під час сесії: «Пропонуємо прийняти рішення створити наше комунальне підприємство визначити уповноваженим органом цього комунального підприємства департамент розвитку. Також у мене є пропозиція передбачити статутний фонд – два мільйони гривень. Ми зараз не говоримо про бюджетне фінансування, але для того, щоб ми зареєстрували Статут, якщо є така можливість, прошу прийняти таке рішення».

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив: «Всі частоти належать державі. Жодну частоту нам ніхто не дає. Зараз йдуть розмови в Нацраді, щоби видавати окрему частоту для місцевих мовників. Ми зараз спільно з обласною радою будемо працювати можливо в синергії спрацюємо. Але це ще далека перспектива. Наразі ця ухвала дасть нам можливість врятувати те, що є».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів