Дипломати передали на Львівщині подарунки вихованцям інтернату

10:05 16 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: oblrada.lviv.ua

У п’ятницю, 15 грудня, українські та іноземні дипломати відвідали Верхньосиньовидненську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат «Надія» в Сколівському районі й передали подарунки її вихованцям.

Про це повідомили сьогодні, 16 грудня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Таку благодійну акцію до Дня святого Миколая шостий рік поспіль організовує Дипломатичний клуб Львова. Посланцями Чудотворця для вихованців закладу стали керівники і співробітники представництва МЗС України у Львові, генеральних консульств Польщі та Чехії, почесних консульств Австрії, Бельгії, Болгарії, Білорусі, Бразилії, Ізраїлю, Казахстану, Кореї, Латвії, Литви, Молдови, Нідерландів, Німеччини, Угорщини і Франції, а також департаменту міжнародного співробітництва Львівської ОДА».
«Від Святого Миколая гості передали малечі солодощі, одяг, взуття, розвиваючі іграшки, спортінвентар, а також інші речі необхідні для роботи закладу. Впродовж останніх років члени Дипломатичного клубу Львова надали потребуючим дітям Львівщини допомоги на понад 600 тисяч гривень, у тому числі важкохворим дітям, дітям-сиротам та молоді з особливими потребами», – поінформували також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів