Львівські курсанти долучилися до встановлення рекорду

18:00 23 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: news.ugcc.ua

Делегація українських паломників до Люрда була цього року найчисельнішою.

У французькому місті Люрд відбулося 60-те Міжнародне військове паломництво з нагоди 160-річчя об’явлення Богородиці. Цього року в  паломництві взяли участь військовослужбовці із 50 країн.

Цьогорічна делегація військових паломників з України була найчисленнішою за всі роки і сягнула 200 осіб. У складі делегації були військовослужбовці Збройних сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, воїни, котрі були поранені під час АТО, а також жінки, які втратили своїх чоловіків на війні.

Усі вони приїхали сюди молитися за мир у світі та в Україні. Очолював українську делегацію керівник Департаменту військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ – владика Михайло (Колтун),

Зокрема, до Люрда приїхали курсанти та оркестр львівської Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного. Цей військовий колектив завітав на міжнародну паломницьку подію вперше.

Український військовий оркестр брав участь в урочистій церемонії відкриття 60-го Міжнародного військового паломництва. Як кажуть паломники, вулиці Люрда із захватом зустрічали духовий оркестр Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного і було чимало несподіваних зустрічей.

Про це повідомили на офіційному інформаційному ресурсі Української греко-католицької церкви.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів