У Львові відбудеться благодійний віденський бал

14:15 23 травня 2018 р.

Будинок вчених на вулиці Листопадового Чину

Будинок вчених на вулиці Листопадового Чину
Фото: nash.lviv.ua

Студенти Львівського національного університету імені Івана Франка вже традиційно розпочнуть у середу, 23 травня, о 19.15 у Будинку вчених на вулиці Листопадового Чину благодійний віденський бал.

Про це повідомили сьогодні, 23 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Для львів'ян і гостей міста захід стане чудовою нагодою поспілкуватися, потанцювати й поринути в атмосферу вишуканості. Серед запрошених гостей – представники влади, бізнесу, адміністрація університету.

«Окрім класичних танців дебютантів, у програмі передбачений благодійний аукціон, виставка робіт Дарії Альошкіної та виступ гурту «Дикобрази». Усі охочі також зможуть взяти участь у майстер-класі з танців у супроводі оркестру. Серед лотів аукціону — роботи таких митців: Ярослава Бриня, Ореста Скопа, Петра Сипняка, Романа Опалинського та Дарії Альошкіної», – поінформували також у міськраді.

«Кошти, виручені з аукціону, будуть передані на підтримку футбольної команди дітей-сиріт для участі у Світовому турнірі з міні-футболу у Варшаві, що відбудеться у липні 2018 року. Дрес-код – вечірнє вбрання (класичний костюм або смокінг, вечірня сукня до коліна або до підлоги)», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів