У Львові відкрили виставку 10 тисяч фотопортретів

16:20 17 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: Павло Паламарчук / «День»

Унікальну виставку Сергія Толочка «Добрі фото» можна переглянути в коридорах четвертого поверху міськради.

Понад 10 тисяч портретів львів'ян та гостей міста стали результатом річної роботи фотографа Сергія Толочка з Нікополя у Львові. Усі його фотографії роздруковані у маленькому розмірі на великих кількаметрових банерах.

Сергій Толочко приїхав більше року тому до Львова вирішив зреалізувати саме тут свій задум. Моделей для фотографій він шукав на вулицях міста. Будь-хто міг отримати від нього фотографію.

Упродовж року, не зважаючи на погодні умови, фотограф творив свій унікальний проект, який наразі є найбільшим портретний позитивним фотопроектом у світі. Сергій Толочко розповів: «Ми хочемо показати всій Європі сучасне добре та позитивне обличчя українців. У цей непростий для нашої країни час ми можемо усміхатися та створювати добро У моїй колекції 10 тисяч обличь: усміхнених, щирих та емоційних – від маленьких до дорослих. У новинах показують чиновників і корупцію, а людям потрібні любов, щастя і радість. Для хорошої фотографії зовсім не потрібні наряди і макіяж, але потрібен професійний фотограф і добрі емоції. Найменший учасник фотосесії – двомісячний хлопчик, через рік він прийшов до мене знову фотографуватися уже своїми ніжками. Був ще 96-річний чоловік. Сам дізнався про проект і прийшов зробити собі знимку. Таких цікавих випадків було дуже багато, це все приносило справжнє задоволення».

Про це повідомили сьогодні, 17 жовтня, в київському часописі «День».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів