6 лютого у Львові пройде Форум медичної служби Майдану

08:54 6 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки медичної служби Івано-Франківського майдану в інтернет-мережі «ВКонтакте»

У суботу о 10:00 на Личаківському цвинтарі розпочнеться поминальна панахиду за загиблими під час Революції гідності.

«У суботу, 6 лютого, напередодні других роковин Дня Пам`яті Небесної Сотні, у Львові відбудеться Форум медичної служби Майдану», – повідомили в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«На заході очікується понад 170 учасників. Про це повідомили в департаменті охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації.

За словами організаторів, до участі у Форумі запросили, окрім медиків і волонтерів Львівщини, які долучались до буремних подій на Майдані 2013-2014 років, колег з Києва, Вінниці, Тернополя, Івано-Франківська, Одеси, Дніпропетровська. Вранці о 10:00 учасники Форуму зберуться на поминальну панахиду на Личаківському цвинтарі за загиблими під час Революції гідності.

6 лютого о 12:00 заплановна урочиста зустріч учасників медичної служби Майдану та початок Форуму в теоретичному корпусі Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького на вулиці Шімзерів, 1. Опісля в музеї історії медицини Галичини імені Мар'яна Панчишина на вулиці Кармелюка, 3 відкриється тематична фотовиставка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів