Держслужба з лікарських засобів заборонила «Темпалгін»

13:00 20 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: i.otzovik.com

В Україні введено заборону на продаж і зберігання лікарського препарату від головного болю «Темпалгін» виробництва АТ «Софарма» (Болгарія).

Цю інформацію  підтвердили в прес-службі Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками. «Так, це – правда, заборона була введена 16 лютого 2017 року», – уточнили в прес-службі, де також зазначили: «Я не можу поки точно сказати, з чим це пов'язано, можливо з підробкою, по базі не бачу».

Про це повідомили сьогодні, 20 лютого, в агенції «ЛIГАБiзнесIнформ», де також нагадали, що, за інформацією деяких ЗМІ, заборона була введена у зв'язку з тим, що препарат був виявлений під час обшуків на безліцензійних складах і може бути підробленим. «Темпалгін» застосовується для зняття больового синдрому при головному болю, мігрені, зубному болю, невралгії, міалгії, артралгії, ниркових, печінкових, кишкових кольках, після хірургічних і діагностичних втручань, а також при підвищенні температури тіла при застудних та інших інфекційно-запальних захворюваннях.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів