Екс-міністр закликає відмінити фестиваль у Львові

12:20 20 червня 2017 р.

Народний депутат та колишній міністр охорони здоров'я Олег Мусій попередив: «Після відвідування «Альфа Джаз Фесту» у людей можуть початися проблеми зі здоров'ям через ситуацію зі сміттям, яка виникла у Львові».

Відтак,  Олег Мусій вважає: «Відмінити фестиваль – це буде саме правильне рішення. Я б не рекомендував людям їхати у Львів на цей фестиваль з ознаки власної безпеки і саме в епідеміологічному розумінні, тому що рознощики всякої зарази і бродіння сміття не сприяють атмосфері проведення фестивалю».

За словами нардепа, після відвідування джазового фестивалю «у людей можуть початися проблеми зі здоров'ям». Мусій підкреслив, що тисячі потенційних відвідувачів заходу можуть сприяти створенню негативної епідеміологічної ситуації.

Екс-міністр зазначив, що санепідемслужба належним чином на ситуацію, яка виникла у Львові, не реагує.

«Вона мала б взагалі оголосити (Львів. – Ред.) зоною екологічної катастрофи в державі, а не на словах – хочуть-хочуть, а оголосити не можуть», – сказав Мусій.

Нардеп підкреслив, що ситуацію зі сміттям повинен в першу чергу вирішувати його мер, а також відповідно реагувати на ситуацію МОЗ України.

Про це повідомили сьогодні, 20 червня, в інформаційній агенції «УНН», де також нагадали: «Додамо, з 23 по 27 червня у Львові відбудеться сьомий міжнародний джазовий фестиваль «Альфа Джаз Фест 2017».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів