Керівника медицини катастроф Львівщини оберуть на конкурсі

18:00 20 жовтня 2016 р.

Участь у відкритому конкурсі на заміщення посади генерального директора Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф візьмуть Бараннік, Володимир Василенко, Ярема Качмар, Анатолій Матківський, Наталія Поважук та Орест Середа.

Як повідомили сьогодні, 20 жовтня, в прес-службі Львівської обласної ради, таке рішення прийняла в четвер відповідна конкурсна комісія, головою якої обрали т. в. о. директора департаменту охорони здоров’я ЛОДА Ірину Микичак. До складу комісії увійшли також голова постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства, соціального захисту, молодіжної політики, фізичної культури та спорту Львівської облради Михайло Гичка; голова постійної комісії з питань комунального майна та приватизації Львівської облради Ігор Комарницький; начальник управління майном спільної власності Львівської облради Микола Бандра; начальник юридичного управління  апарату ЛОДА Віктор Кусий; голова Громадської ради при ЛОДА Степан Середа; заступник голови Українського лікарського товариства у Львові Андрій Іванців і голова правління Львівського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, що живуть з ВІЛ/СНІД» Дмитро Тигач. 

Трудовий колектив Центру медицини катастроф свого представника до складу комісії відмовився надати. З документами претендентів на посаду директора медицини катастроф можна ознайомитися за посиланням http://www.oblrada.lviv.ua/konkursy

Другий етап конкурсу відбудеться уже 31 жовтня о 15:00. Оголошення про конкурс на заміщення посади директора комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф»  управління майном спільної власності Львівської обласної ради оприлюднило 8 вересня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів