Краща медсестра на Львівщині – з Рава-Руської

13:40 16 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У середу, 16 травня, в Палаці естетичного виховання учнівської молоді на площі Петрушевича відбулося урочисте святкування Міжнародного дня медичної сестри та фінал конкурсу професійної майстерності медичних сестер «Краща сестра медична Львівщини – 2018».

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у збереження здоров’я мешканців Львівщини та з нагоди професійного свята грамотами та подяками голови облдержадміністрації нагородили вісьмох медичних сестер закладів охорони здоров’я області. У межах святкування також визначили переможців конкурсу професійної майстерності медичних сестер «Краща сестра медична Львівщини – 2018».

«Перше місця посіла медична сестра приймального відділення Рава-Руської районної лікарні Марія Гринчук, набравши у конкурсі 278 балів із 300 можливих. Переможці конкурсу, окрім цінних подарунків та сертифікатів, отримають можливість взяти участь у тижневому навчанні для підвищення своєї професійності в межах партнерської програми із групою клінік в німецькому Потсдамі», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів