Лікарі з Польщі консультують та оперують у Львові дітей

16:30 11 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У ЛМР розповіли про те, як лікарі-ортопеди з Польщі консультують і оперують у міській дитячій лікарні дітей зі складними патологіями.

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 11 грудня: «Вчора у міську дитячу клінічну лікарню приїхала з черговим навчально-консультативним візитом бригада лікарів-ортопедів з університетської клініки Вроцлава на чолі з професором Кшиштофом Колтовським. Лікарі консультують і оперують діток зі складними нейроортопедичними патологіями.
У міськраді також розповіли: «Зокрема, спільна бригада лікарів-травматологів та нейрохірургів міської дитячої лікарні під керівництвом професора Кшиштофа Колтовського оперуватимуть 16-річного пацієнта з хворобою Шейермана-Мау з порушенням функції хребта; 12-річного пацієнта з деформуючим артрозом лівого кульшового суглобу та підзвихом лівої стегнової кістки, а також однорічну дитину з неврогенною комбінованою деформацією обох стоп. Операції виконуватимуть із застосуванням новітніх методик. Всі консультації і операції проводяться безкоштовно».
«Співпраця між міською дитячою клінічною лікарнею та ортопедичною клінікою Вроцлава розпочалася у березні 2017 року, і є надзвичайно успішною. За попередніх два візити лікарі проконсультували понад 40 пацієнтів зі всієї Західної України, а також виконано унікальну надскладну операцію з вирівнення осі хребта у 12-річної львів’янки та низку інших операційних втручань меншої складності. Саме завдяки такому досвіду, в подальшому фахівці лікарні зможуть проводити надскладні оперативні втручання самостійно, а львівським пацієнтам не потрібно буде їздити за допомогою до інших міст чи країн світу», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів