Львівський обласний клінічний перинатальний центр планують відкрити до кінця року

14:15 13 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили, що ведуть переговори в тому числі з Кабміном щодо понад 50 мільйонів гривень для забезпечення закупівлі сучасного медичного обладнання.

Керівник управління капітального будівництва Львівської ОДА Олег Пелих повідомив у п’ятницю, 13 жовтня, під час огляду будівельних робіт у перинатальному центрф: «Львівський обласний клінічний перинатальний центр на вулиці Джорджа Вашингтона, 6 у Львові планують відкрити до кінця 2017 року. Наразі тривають будівельні роботи з оздоблення будівлі, в подальшому – облаштування благоустрою території, зовнішніх мереж та закупівля сучасного медичного обладнання».
Чиновник також запевнив: Підрядник вже завершив роботи з облаштування внутрішьо-будинкових мереж у корпусах А-2 та А-3, зокрема систем опалення, водопостачання, каналізації та освітлення. Тривають оздоблювальні роботи у корпусі А-2, що функціонуватиме як адмінкорпус та діагностичний центр. Саме тут розмістять рентген-кабінети та ультразвукові кабінети із відповідним медичним обладнанням. Також на завершальному етапі підготовчі роботи з оздоблення корпусу А-3, де будуть розміщені операційні та лікувальні палати. Після проведення оздоблювальних робіт підрядна організація розпочне облаштування благоустрою території та зовнішніх мереж».
Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації, де також нагадали: «Управління капітального будівництва Львівської ОДА оголосило 27 лютого 2017 року тендер на закупівлю робіт щодо проекту «Реконструкція Львівського обласного клінічного перинатального центру на вулиці Джорджа Вашингтона, 6 у Львові. За результатами тендерної процедури укладений договір з підрядною організацією ТзОВ «Будівельна компанія «Прогрестехбуд». Станом на 13 жовтня загальні витрати по об’єкту становлять 82 129,091 тисячі гривень.
Олег Пелих додав: «Цьогоріч, як було задекларовано Кабінетом Міністрів, з державного бюджету спрямована сума 45 мільйонів. Сьогодні вони в повному обсязі перераховані до обласного бюджету. Крім того, обласна рада виділили 25 мільйонів з бюджету розвитку області. Таким чином ми маємо фінансування в розмірі 70 мільйонів і це достатньо того, щоб завершити будівельний процес перинатального центру, тобто пологового будинку з його допоміжними приміщеннями. Окрім того, що стосується медичного обладнання, то на сьогодні є частина обладнання, яке функціонувало на базі перинатального центру і було законсервовано та проведено інвентиритизацію, більша частина його буде використана в подальшому в процесі роботи, також є ряд обладнання, яке необхідне з вимогою новітніх технологій та новітніх методів лікування».
Про це поінформували сьогодні, 13 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, де також запевнили: «Відтак, Львівська ОДА оголосила тендер на закупівлю такого обладнання і веде переговори, в тому числі з Кабміном, щодо виділення додаткової суми в розмірі понад 50 мільйонів гривень для забезпечення закупівлі сучасного медичного обладнання».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів