Медики заквітчують фасади лікарень і поліклінік у Львові

12:00 20 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як розповів начальник управління Володимир Зуб, понад 10 медичних установ, в яких були на те технічні можливості, прикрасили вазонами із квітами.

Про це повідомили сьогодні, 20 червня, у Львівській міськраді, де також запевнили: «Це покращує атмосферу в місті, а також робить його різноманітнішим та приємнішим». 

«Зокрема, у Львові прикрасили вазонами з квітами міську дитячу клінічну лікарню на вулиці Пилипа Орлика, 4, комунальну 2-гу міську поліклініку на вулиці Симоненка, 4, комунальну 6-ту міську поліклініку на вулиці Медової Печери, 1, комунальну 5-ту міську поліклініку на вулиці Виговського, 32, поліклінічне відділення 1-ї міської поліклініки на вулиці Римлянина, 2, поліклінічне відділення 4-ї міської клінічної лікарні на вулиці Ярослава  Стецька, 3, поліклінічне відділення 4-ї міської клінічної лікарні на вулиці Фредра, 2,  амбулаторії сімейної медицини 4-ї міської клінічної лікарні на вулиці Тернопількій, 9, 1-ї міської клінічної лікарні на вулиці Лінкольна, 53 та 1-ї міської клінічної лікарні на вулиці Грінченка, 6», – розповіли також у міськраді.

«Як уточнили в управлінні охорони здоров’я Львівської міської ради, прикрасили фасади тих медичних закладів, в яких на те були технічні можливості, зокрема, де було і можна було зробити технічне кріплення. Зелень на фасадах, балконах, вікнах сприяє покращенню мікроклімату в місті, адже забезпечує більше свіжого повітря, а також  робить місто значно красивішим», – повідомили також сьогодні, 20 червня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів