Підстанція швидкої допомоги у Львові збурила соцмережі (відео, оновлено)

16:15 12 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Жахливі фото з медзакладу обговорює чи не все місто.

Обдерті стіни, брудні умивальники і гори сміття біля немитих туалетів – це не вокзал, а підстанція «швидкої допомоги» в туристичному Львові. Жахливі фото з цієї медустанови в соцмережі обговорює весь місто.

«Таке враження, що не це не підстанція «швидкої», а інсталяція для фільму жахів, з порваними стінами, облупленою штукатуркою», – цей пост про жахливі умови в одній з підстанцій «швидкої допомоги» Львова підірвав соцмережі.

У коментарях люди пишуть і про те, що за власні кошти в цій підстанції не тільки купують медикаменти, а й ремонтують машини.

«Ось замовили собі шафу, – показує Тарас Волошин, фельдшер. – Ми самі скинулися і самі купили»

І водії «швидких» божаться – за ремонт машин не платять: «Є слюсаря, є механіки». Завідувач 1-ї підстанції «швидкої медичної допомоги» Ігор Копоть, після розголосу в мережі – ледь стримує емоції. Не приховує – капітального ремонту тут не було півстоліття. Але медикаменти є.

Ігор Копоть запевнив: «Я з'ясую, хто це зробив – бо дуже болюче питання». 

Незважаючи на скандал – головний лікар звільняти підлеглих не має наміру. «Заробітна плата в 1200 гривень невелика – тому немає бажання працювати», – сказала Наталія Поважук, головний лікар Львівської станції «швидкої медичної допомоги».

Поза камерою медики припускають: цей компромат може бути підступністю конкурентів – з іншої підстанції швидкої. Через місяць у Львові повинні створити єдиний центр екстреної допомоги – і кожен з головних лікарів претендує його очолити. Про це повідомили сьогодні, 12 серпня, в київському часописі «Сегодня».

Натомість тележурналісти розповіли: «Підстанція швидкої допомоги у Львові збурила соцмережі. Обдерті стіни, брудні умивальники й гори сміття біля немитих туалетів. Жахливі фото з цього медзакладу в соцмережі обговорює чи не все місто. Чи справді там так моторошно – свій рейд провела Олександра Стасишин».

Про це повідомили сьогодні, 12 серпня, на телеканалі «Україна». Подробиці – в його відеосюжеті:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів