У Львові відкрили представницький офіс для чищення зубів

12:31 24 березня 2017 р.

У Львові розпочато проект «Чистi зуби не хворiють», який реалізує представницький офіс «Клініки Заблоцького».

Тут не роблять стоматологічні процедури чи хірургічні втручання. Мета представницького офісу - навчити українців: і дорослих, і дітей правильно чистити зуби, щоб зуби не хворіли та в майбутньому не довелось витрачати кошти на дороговартісне лікування. Cаме тут кожен бажаючий зможе пройти відеоогляд ротової порожнини, отримати висновок та рекомендації щодо стану свого стоматологічного здоров’я, навчитися правильного чистити зуби , а також, як правильно обирати для себе чи для своєї сім’ї засоби гігієни.

Консультації у представницькому офісі - безкоштовні для всіх щодня з 10:00 до 22:00.

-Людям дивно чути про те, як стоматолог, основний бізнес якого - це лікування, говорить про навчання правильному чищенню зубів.  Але це і є місія нашої компанії - чисті та здорові зуби всіх українців!», - сказав Ярослав Заблоцький під час презентації соціального проекту «Чистi зуби не хворiють». Проект представницького офісу дотує «Клініка Заблоцького». Cума інвестицій склала 750 000 грн, а утримання такого офісу коштує 50-60 тис. грн щомісячно, - наголосив власник міжнародної групи клінік "Клініка Заблоцького" Ярослав Заблоцький.

Олена Заблоцька, стоматолог, кандидат медичних наук додала: «Майже 98% людей не вміють правильно чистити зуби. Найчастіше люди просто роблять хаотичні рухи, оминаючи певні ділянки. Це призводить до скупчення зубного нальоту у певних місцях ротової порожнини, що в подальшому спричиняє утворення зубного каменю, а також запалення ясен. I це вже - серйозні проблеми, що потребують високовартісного i висококвалiфiкованого лікування".

- "Клініка Заблоцького" щороку робить майже 300 наркозів (лікування під загальним знеболенням) у дітей, віком від 2 до 6 років, у яких всі 20 молочних зубів уражені карієсом. Та досі мало хто з батьків знає, що перший візит дитини до стоматолога має бути в шість місяців і що молочні зуби теж треба чистити. Саме тому, таку особливу увагу приділяють у проекті дітям. Чищення зубів перетворюється в забавку: для цього використовують спеціальний розчин, що фарбує забруднені ділянки ротової порожнини та в такий спосіб демонструє рівень чистоти зубів, - говорить Ярослав Заблоцький.

За попередніми планами керівництва компанії, соціальний проект буде діяти в ТРЦ «Victoria Gardens» до кінця 2017 року.

Довідка

Статистичні дані говорять, що майже 100% українців, як дорослих, так і маленьких, мають карієс, тобто дірки в зубах, пов'язані з недостатнім чищенням зубів. І лише 1% дорослих приходять один раз на півроку на регулярні візити до стоматолога гігієніста, як це роблять у розвинутих країнах світу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів