Лідери продажів фототехніки 2016

10:19 20 жовтня 2016 р.

Фото до новини

Щоб бути гнучким у роботі, фотограф повинен мати кілька висококласних об’єктивів, які би дозволили йому підлаштуватися під будь-які, часом непередбачувані, ситуації під час зйомки.

На сайті price.ua представлена оптика різного класу, серед якої підібрати кращий для себе варіант зможе як професійний фотограф, так і аматор. Порівнявши ціни у різних інтернет-магазинах, можна зупинитися на найвигіднішій пропозиції й непогано заощадити.

Пропонуємо розглянути найцікавіші новинки об’єктивів, які стали лідерами продажів серед фототехніки 2016.

Canon EF 70-300 мм f/4-5,6 IS II USM

Довгофокусний зум-об'єктив від компанії Canon – ідеальний вибір для фото- та відеозйомки деталей віддалених об’єктів. Його максимальна фокусна відстань - 300 мм - дозволяє створювати ефектні фото крупним планом. Завдяки системі фокусування Nano USM, можна фокусуватися на предметі швидко, плавно та безшумно, що важливо при зйомці об’єктів, які рухаються.

Дев’ятипелюсткова діафрагма чітко виокремлює об’єкт і робить ефект розмиття заднього плану. Спеціальні UD-лінзи зберігають високу контрастність та розподідьчу здатність на всьому діапазоні зумування.

Необхідну для зйомки інформацію передає вбудований інформаційний дисплей. Він дозволяє перевіряти дані про відстань фокусування та глибину різкості при різних значеннях діафрагми.

Цей об’єктив компактний і легкий, а тому ідеальний для зйомки поза фотостудією і в подорожах.

Переваги:
- неперевершений результат при зйомці подій здалеку,
- безшумний автофокус,
- високоякісна оптична конструкція,
- поліпшений стабілізатор зображення,
- невелика вага.

Пристрій сумісний з цифровими дзеркальними камерами EOS, а також камерами EOS з датчиком зображення формату APS-C.

Sony FE 85mm F1.4 GM

Нова розробка Sony - світлосильний портретний об’єктив з відмінною різкістю і чудовим дефокусуванням фону. Цей фото пристрій забезпечує високу якість і художню виразність зображення у поєднанні з гарною деталізацією, м’яким малюнком та ефектом «боке». Він передає природні і реалістичні кольори.

Асферичний елемент типу XA з точністю обробки поверхні 0,01 мікрона надає можливість досягти нового рівня розподільчої здатності об’єктива. У різноманітних ситуаціях зйомки допомагають професійні можливості управління об’єктива: перемикач режиму фокусування, кнопка утримання і кільце діафрагми з перемикачем кліків.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів