Львівські музичні школи отримають нові інструменти, – ЛМР

15:10 21 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: uamodna.com

У міськраді запевнили, що придбають трьом музичним школам нові роялі «за потребою».

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 21 березня: «Задля розвитку якісної нової початкової музичної та мистецької освіти у Львові цього року на сесії Львівської міської ради затвердили програму придбання музичних інструментів та обладнання початковими спеціалізованими мистецькими навчальними закладами міста Львова на 2018-2020 роки. Ця програма напрацьовувалася у тісній співпраці з представниками громадськості, фахівцями, також активно була залучена Львівська консерваторія та представники Львівської філармонії».

«Уперше в міському бюджеті спрямованотаку велику суму, як 3,5 млн. гривень, на закупівлю музичних інструментів. Коли ми говоримо, що в нашому місті є 14 мистецьких шкіл, постало питання правильного та ефективного розподілу коштів.
Відтак, було утворено робочу групу, яка напрацювала програму і, власне, в програмі було передбачено, що музичні та мистецькі школи подають заповнені форми щодо необхідності закупівлі музичних інструментів та сучасного обладнання. Отримавши від наших 14 шкіл заявок на 12 гривень 770 тисяч гривень. Конкурсна комісія мала не легку місію проаналізувати кожну заявку», – поінформували також у міськраді.

«За рішенням комісії в три музичні школи буде куплено три нових роялі за потребою, на що орієнтовно з 3,5 млн. гривень буде витрачено приблизно 1,5 млн. гривень. Чому приблизно, тому що це є тендерна процедура вартість рояля буде сягати залежно від марки. І 800 тисяч гривень з цієї суми будуть скеровані на покупку техніки, яку потрібно в школах – комп’ютери, принтери, інтерактивні панелі. І є 1,2 млн. гривень, на які ми плануємо зробити реставрацію наявних музичних інструментів у школах», – розповіли також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів