Львів’яни пом’янули колишнього канцлера Німеччини Гельмута Коля.

20:35 22 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У львівському Національному лісотехнічному університеті відбувся вечір пам’яті його почесного доктора Гельмута Коля.

У Львівській облдержадміністрації в четвер: «Сьогодні, 22 червня, на Львівщині провели вечір пам’яті колишнього канцлера Німеччини Гельмута Коля. Захід відбувся у стінах Національного лісотехнічного університету, почесним доктором якого був відомий політик».

«Студентська молодь, наукова еліта, духовенство та представники влади переглянули світлини та уривки з інавгураційної промови Гельмута Коля під час вручення диплома Почесного доктора. Своїми спогадами про політика поділились із присутніми академік Юрій Туниця, професори Микола Адамовський та Богдан Максимчук», – поінформували також в облдержадміністрації.

«На значному вкладі в розвиток світової політичної думки Гельмута Коля під час зустрічі наголосила заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Оксана Стоколос-Ворончук, яка зазначила: «Гельмут Коль – це людина, яка розбила стіну та заклала фундамент сучасної успішної Німеччини. З ним пов’язана і частинка історії нашої країни. Це людина-глиба, приклад якої надзвичайно актуальний. Сьогодні наші військові та волонтери є тими постатями, які зміцнюють фундамент успішної України».

Про це повідомили сьогодні, 22 червня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів