Ще шість автобусів возитимуть учнів на Львівщині

17:45 10 березня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Два автобуси «Школярик» отримав Пустомитівський район, по одному – Кам’янко-Бузький і Міжинецька, Новоміська та Ходорівська об’єднані територіальні громади.

Ще шість новеньких «школяриків» відтепер возитимуть учнів зі сільської місцевості до місць навчання. Відтак, для учнів дорога до школи стане комфортнішою та безпечнішою.

Про це повідомили сьогодні, 10 березня, директор департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Любомира Мандзій.

Чиновник зазначила: «Автобусний парк освіти Львівщини поповнився новими машинами українських виробників. Загальна пасажиромісткість одного – 30 місць, 27 сидінь для школярів, а три - для супроводжуючих осіб та водія. Машини обладнано у відповідності до вимог, які висуваються для шкільних автобусів, адаптовані для перевезення учнів, сидіння обладнані спеціальними відсіками  для ранців та наплічників. Відтепер школярів будуть возити сучасні та зручні Школярики».

Зокрема, два автобуси отримав Пустомитівський район, по одному – Кам’янко-Бузький і Міжинецька, Новоміська та Ходорівська об’єднані територіальні громади. Ці «школярики» придбали у межах Програми розвитку освіти Львівщини за кошти державного, обласного та місцевого бюджетів на умовах співфінансування. Загальна вартість автобусів дев’ять мільйонів 489 тисяч 500 гривень.

Про це повідомили сьогодні, 10 березня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів